21. 10. 2021 - Rady a tipy

Mít sedavé zaměstnání a většinu dne tak prosedět často poznamená nejedny záda, a proto je velice důležité vybrat takovou židli, která vám bude na 100 % vyhovovat a vy celé dny neprotrpíte kvůli špatnému výběru židle, který můžete jednoduše ovlivnit.

To, jak vybrat správnou kancelářskou židli už jste se na našem blogu mohli dozvědět. Dnes bychom vám ale rádi dali několik tipů na manažerské křeslo, které by měl mít každý správný manažer!

Designová židle ELEMENT

V případě, kdy manažer shání kancelářskou židli, je třeba také myslet na to, zda má v dané místnosti časté schůzky a navštěvují kancelář i jiní lidé. Protože už dávno neplatí, že židle by měla být pouze pohodlná, ale v dnešní době už se klade důraz také na estetiku, a tak by měla židle v kanceláři také hezky vypadat a být patřičným doplňkem kanceláře a ladit s ostatním nábytkem a doplňky.

Židle kolekce Element má charakteristické čalounění opěradel, které dodá kanceláři atraktivní designový vzhled. Díky této židli bude vaše pracovní nasazení ihned o něco efektivnější a vy se budete v práci cítit o něco lépe. 

Hlavními benefity této židle je vysoký opěrák, možnost výškového nastavení opěráku. Ideálně tvarované opěradlo a sedák v kombinaci s řadou ergonomických prvků, které židle nabízí, se stane dalším pomocníkem ve vaší práci. Dle svých preferencí si můžete svou židli ELEMENT sestavit přesně podle vašich představ! Široká škála barev čalounění, druhů područek a mnohem více si můžete nakonfigurovat přesně tak, aby vám židle byla co nejvíce pohodlná a hodila se do interiéru.

Kancelářské křeslo LEI

Dalším tipem, který vám přinášíme je kancelářské křeslo LEI, které disponuje středně vysokým opěrákem a má vzhled více kancelářského kousku, než předchozí židle. Její výhoda se nachází v nosnosti až do 160 kg. Další velkou výhodou je použití studené pěny na sedáku a opěráku, která vám zajistí vyšší komfort a dlouhou trvanlivost. Nemusíte se obávat, že by vám z pěny byla zima, její název je totiž pouze odvozen z technologie výroby za studena. Pokud hledáte židli, která Vám vydrží opravdu několik dalších let, je právě tato židle správnou volbou, i po několika letech totiž bude vypadat jako nová. Pěna má velmi rychlou obnovu, do svého původního tvaru se tak vrátí ihned po stlačení, což je vlastnost, kterou jistě oceníte.

Samozřejmostí této židle je možnost výškově nastavitelných područek, kolečka s gumovou obručí pro všechny typy podlah. Pokud tedy hledáte křeslo s dlouhou životností, jednoduchým ale elegantním designem a možností výběru materiálu na čalounění, je to ta správná volba.

Ergonomická židle POFIT WHITE

Tomuhle říkáme židle budoucnosti. Tato ergonomická židle Pofit má totiž něco, co ji od ostatních opravdu odlišuje! Je to první High Tech židle na světě vybavená Bluetooth, vy tak máte nyní jedinečnou možnost “komunikovat” se svou židlí díky aplikaci ve vašem telefonu. 

Varování při špatném sezení, při sezení po dlouhou dobu, vyhodnocování držení těla a mnoho dalších funkcí a informací získáte právě díky aplikaci! 

Židle se vyznačuje unikátní podporou beder, inteligentním polstrováním sedáku z měkké a odolné síťoviny, jednoduchým ovládáním, nastavením hloubky sedáku a mnoho dalších ergonomických vymožeností, které vám zajistí ten největší komfort při vaší práci.

Pokud Vás zajímá ještě něco více o této židli, můžete to najít v samostatném článku, ve kterém jsme si vzali tuto židli pod lupu.

Věříme, že dnešní článek vám pomohl s výběrem té pravé židle do vaší kanceláře, která splní všechny vaše požadavky na komfort a design.

Zaujaly vás některé modely? Zajděte do naší prodejny K + V Interier v Českých Budějovicích, kde Vám s výběrem rádi poradíme a některé modely si můžete u nás i vyzkoušet. Kontaktovat nás také můžete na telefonním čísle 608 333 688, nebo emailu sk@kvi.cz.