29. 11. 2021 - Design

Trivi trochu klame vzhledem. I když působí odlehčeně, její konstrukce je navržena pro dlouhodobé intenzivní používání.

Česká společnost LD Seating je známa nejen kvalitou, ale i zdařilým designem svých výrobků.

Spolupráce s designéry je pro nás vždycky obohacující. „Stále si užívám možnost být u procesu tvorby našich výrobků. A to jak prvotních skic našich návrhářů, tak poté v dílně, když pod rukama našich lidí vidím postupné zhmotňování původní myšlenky,“ říká Jitka Hurábová majitelka společnosti LD Seating.

Na letošním Designbloku společnost představila novinku, která vznikla díky spolupráci s mladým českým designérem Martinem Foretem.

Už delší dobu jsme uvažovali o nové židli. Měli jsme představu něčeho jednoduchého, ale elegantního, židli, která by se hodila třeba do kavárny nebo umělecky laděných interiérů. V souvislosti s tím nám padla do oka tvorba Martina Foreta. Oslovili jsme ho a zjistili, že právě uvažuje o doplnění své kolekce o židle a hledá firmu, která by stála za výrobním procesem.

Židle TRIVI v sobě spojuje maximální lehkost designu i komfort, a to vše při zachování funkčnosti a spolehlivosti. Souhra dřeva a kovu odráží současný trend charismatického minimalismu a dělá z TRIVI ideální kousek pro umělecky laděné interiéry, ale i pro kavárny a restaurace.

Naši společnou tvorbu, židli TRIVI, jsme představili na letošním Designbloku. Návštěvníky si získala svým designem, ale překvapila i tím, jak pohodlně se na ní sedí. TRIVI půjde do prodeje až na začátku roku 2022, ale pokud o ni máte zájem, přijímáme předobjednávky.

Zaujal Vás nový model TRIVI? Zajděte do naší prodejny K + V Interier v Českých Budějovicích, kde Vám s výběrem rádi poradíme. Kontaktovat nás také můžete na telefonním čísle 608 333 688, nebo emailu sk@kvi.cz.