10. 1. 2022 - Design

Ke konci roku 2020 uvedla firma LD Seating na trh novou sérii SPOT & SPOT TABLES. Nyní bychom Vám rádi představili nové kousky, které do této série přibyly.

Minimalistické stoličky mají nyní dvě verze sedáků, dřevěnou a čalouněnou. Kromě čtyřnohé podnože jsou nově v nabídce i varianty osazené na kříž (pracovní, kancelářská stolička).

Rozšířil se i výběr materiálů na desky stolů (překližka s dubovou dýhou nebo s laminátovou fólií). Úplně novým produktem v sérii jsou dvou a třímístné lavice, ideální třeba do čekáren nebo konferenčních místností. I u těch můžete volit ze dvou typů sedáků, buď dřevěný, nebo čalouněný.

Série SPOT & SPOT TABLES představuje odpočinkové posezení plné barev. Jedná se o čalouněné taburety a stolky ve třech výškách – nízké (konferenční), střední a vysoké (barové). SPOT je ideální do kanceláří, kde není místo pro klasickou odpočinkovou zónu s velkými křesly, ale i do barů nebo kaváren.

I když samotné sezení příliš prostoru nezabere, může se stát prvkem, který oživí interiér. Všechny podnože si totiž můžete vybrat v několika základních barvách (černá, modrá-RAL 5024, červená-RAL 3000, zelená-RAL 6021, nebo žlutá-RAL 1002) a sedák nechat očalounit kteroukoliv vhodnou látkou z naší nabídky.

Jaké jsou přednosti kolekce SPOT?

  • 3 výšky vzájemně kompatibilních stolků a taburetů
  • čalounění sedáku dle vašeho přání
  • pevná ocelová podnož v několika barevných variantách
  • možnost koupit pouze podnož stolu a dát si vlastní desku

Zaujal Vás některý z nových modelů SPOT? Zajděte do naší prodejny K + V Interier v Českých Budějovicích, kde Vám s výběrem rádi poradíme. Kontaktovat nás také můžete na telefonním čísle 608 333 688, nebo emailu sk@kvi.cz.