13. 6. 2022 - Design

Již dříve jsme Vám představili novou konferenční židli TRIVI od české firmy LDseating, nově je k dispozici i s čalouněným sedákem.

Aby bylo posezení na minimalistických židlích TRIVI ještě pohodlnější než doposud, nabízí je firma LD Seating nově také v provedení s čalouněným sedákem.

Lehký a nadčasový design zůstává, nově se však přizpůsobí i těm, kteří raději sedí na měkkém. Spojení ergonomického tvaru a čalounění tak cílí na milovníky stylového nábytku i stoupence maximálního komfortu. Ne nadarmo vyhrála konferenční židle TRIVI hned tři ocenění – prestižní Red Dot Design Award, BigSEE Wood Design Award 2022 a Nábytek roku 2022 udělované Asociací českých nábytkářů. Spolupráce s talentovanými designéry tak může dát vzniknout něčemu mimořádnému. Důkazem je konferenční židle TRIVI od designéra Martina Foreta.

Čalouněný sedák Vám nabízíme u všech tří modelů židle TRIVI – jak u nízké varianty, tak u obou typů barových židlí. Vybrat si můžete ze široké nabídky čalounických látek různých barev a textur, mezi kterými jistě najdete tu, která nejlépe doladí vaši kavárnu, zasedací místnost nebo jiný interiér.

Vašemu vkusu rádi přizpůsobíme i další detaily židlí ze série TRIVI. Kovové nohy jsou standardně dostupné ve třech barevných variantách – černá, bronzová, bílá. Dubovou dýhu opěradla potom přinášíme ve světlém a černém provedení. Celou kolekci navrženou designérem Martinem Foretem doplňuje jednoduchý konferenční stůl ve stejném designu.


ceny od 4 790 Kč bez DPH, záruka 5 let


Zaujal Vás nový čalouněný model model TRIVI? Zajděte do naší prodejny K + V Interier v Českých Budějovicích, kde Vám s výběrem rádi poradíme. Kontaktovat nás také můžete na telefonním čísle 608 333 688, nebo emailu sk@kvi.cz.