14. 5. 2020 - Rady a tipy

Therapia Váš osobní terapeut, receptem na bolest zad je unikátní židle Therapia. Sezení zejména u počítačů a v dopravních prostředcích zabírá v dnešní době stále více času a bohužel má silný negativní vliv na naše zdraví.

Bolesti v zádech, strnulost krční páteře, otoky a různé neurovegetativní potíže jsou jen některými z mnoha následků dlouhého, a hlavně nesprávného sezení a objevují se u stále mladších jedinců – statistiky udávají až 80 % pacientů s těmito příznaky. Dlouhé sezení na nevhodném sedadle se rovněž významně podílí na špatném držení těla a vadách páteře.

Po několikaletém výzkumu s fyzioterapeuty nabízí přední český výrobce ergonomických sedadel (PROWORK, spol. s r. o.) revoluční novinku THERAPIA, určenou právě pro dlouhé sezení. Zdravotní židle THERAPIA mají všechny důležité ergonomické funkce, vyrábějí se v různých velikostech pro konkrétní typ postavy (S, M, L, XL, 2XL, 3XL) a mají široký rozsah individuálního nastavení a volitelného příslušenství.

Hlavní zvláštností je zcela nový tvar sedáku a opěry zad, kde jsou integrované čtyři bioaktivní zóny, které pomáhají tělu udržet správnou polohu a zaručují dlouhé tzv. AKTIVNÍ SEZENÍ bez následků. Výrazné odlehčení přední hrany usnadňuje krevní a lymfatický oběh, pružinový rošt na sedáku zachytí veškeré rázy a výkyvy do stran a chrání konec páteře, bederní opěrka nutí k vzpřímenému sedu a svislá opěra páteře lehkým tlakem přispívá k správné pozici trupu, stahování ramen zpět, a tím k napřimování páteře a správnému dýchání.  Unikátní řešení sedáku THERAPIA je chráněno užitným a průmyslovým vzorem a je odborníky hodnoceno jako mimořádně účinné při prevenci většiny následků dlouhého sezení.

Therapia ENERGY a BODY jsou určeny především dospělým. Židle THERAPIA jsou skvělou a dlouhodobou prevencí pro zdravé lidi se sedavým zaměstnáním, ale také jsou vhodné pro zmírnění dopadů různých vrozených nebo získaných vad a tělesných poškození.

Na videoprezentaci židlí Therapia BODY XL se můžete podívat zde - https://www.youtube.com/watch?v=uCk2HY3w0oA. Židle Therapia ENERGY L k nahlédnutí zde - https://www.youtube.com/watch?v=jYKEcUPGg9s

Zdravotní židle THERAPIA si můžete osobně vyzkoušet v naší prodejně v Českých Budějovicích na adrese K + V Interier s.r.o., Mikuláše z Husi 766/39, 370 04 České Budějovice