24. 7. 2020 - Rady a tipy

Až 90 % lidí nemá správný stůl pro svoji postavu! Místo toho, aby seděli ve správné pozici, hrbí se nebo se snaží vyvýšit pomocí podsedáku, či vyšší židle. To vede ke spoustě fyziologických problémů a krom toho i k problémům s Vaší pracovní výkonností.

Většinou to vypadá takhle: prvních pár hodin se při práci snažíte sedět správně, ale jelikož je Váš stůl moc nízký, po chvilce to vzdáte, uvolníte Vaši spodní část zad a trochu se přihrbíte v oblasti krku. Po delší chvíli už sedíte shrbení celkově a říkáte si: “Proč mne sakra tak bolí záda?” Navíc se Vám sedí nepohodlně a místo toho, abyste se plně soustředili na práci, měníte pozice sezení nebo bědujete nad bolestí.

Dlouhodobé problémy, které se mohou dostavit.

  • Předtočená ramena
  • Povystrčený krk dopředu
  • Bolest v zádech
  • Přední náklon pánve

Těmto problémům ovšem můžete předejít výběrem stolu, který se přizpůsobí Vám, a ne Vy jemu! Výškově stavitelné stoly z řady MOTION UNI se zdvihacím mechanismem, který Vám umožní nastavení optimální výšky pracovní desky tak, že budete moci pracovat klidně i ve stoje, čímž se pořádně protáhnete a zlepšíte krevní oběh.

Například výškově stavitelný stůl s pamětí MOTION UNI MSU 3M 1200 si můžete zvednout v rozmezí 60,5 až 130 cm. To je dostatečné pro ideální pracovní pozici pro každého. Místa na Vaší pracovní stanici budete mít také dost, jelikož je stůl 120 cm široký, takže pojme všechny Vaše nápady. A abyste ve své hlavě museli držet opravdu jen kreativní nápady, potěší Vás paměťový ovladač, který uchová informaci o Vaší oblíbené poloze a snadná změna výšky, která Vám ušetří spoustu času.

  • Plynule elektricky nastavitelná výška
  • Plynulý rozjezd a dojezd (aby se Vám káva nerozlila)
  • Nosnost 100 kg 
  • 3-segmentová nastavitelná podnož

Stůl najdete zde: https://www.kvi.cz/produkt/vyskove-stavitelny-stul-s-pameti-motion-uni-msu-3m-1200

Pokud by to ovšem bylo na Vaši práci málo, můžete si tento stůl pořídit až se šířkou 180 cm ve verzi MOTION UNI MSU 3M 1800

Potřebujete rohový stůl místo klasického obdélníkového? 

Výškově stavitelný stůl MOTION TRIGON MST 3 M 60 P s ergonomickou rohovou deskou, která Vám zajistí ještě vyšší komfort při organizaci Vašeho pracovního prostoru. Stejně jako obdélníková verze má i tento:

  • Paměťový ovladač
  • 3-segmentovou podnož (dokonale pevnou i v nejvyšší poloze)
  • Plynulý rozjezd a dojezd

Stůl najdete zde: https://www.kvi.cz/produkt/vyskove-stavitelny-stul-motion-trigon-mst-3m-60-p

Produktové video výškově stavitelné stoly TRIGON

Stoly jsou navíc vyrobené v České republice a certifikované EU, takže je o kvalitu zaručeno!

Navíc k jejich nákupu získáte 5 let záruku!

Neváhejte a vyberte si stůl, který Vám bude sloužit nejlépe!

PS: Problémy se zády se sice dají řešit i návštěvou fyzioterapeuta nebo cvičením, ale u stolu přece jenom trávíte většinu dne. Tak proč problémům raději nepředejít už tam?

Také můžete zajít do naší prodejny K + V Interier v Českých Budějovicích, kde Vám s výběrem rádi poradíme. Kontaktovat nás také můžete na telefonním čísle 608 333 688.