20. 8. 2020 - Rady a tipy

Manažeři, vedoucí oddělení či samotní ředitelé jsou nejdůležitějšími postavami ve firemní hierarchii. Mají za úkol společnost reprezentovat, často se musí soustředit, být kreativní, drží kormidlo podniku a tím udávají i jeho krok a směr.

Proto je zásadní, aby takoví nepostradatelní pracovníci měli vhodně zařízenou kancelář, která by jim poskytovala prostor pro soustředění i příhodné místo k vítání hostů či vyjednávání s obchodními partnery. V kanceláři, ve které by se ředitel podniku necítil ve své kůži, by těžko přišel na řešení problému, nebo znamenitou strategii, která firmu posune dál.

Jaké jsou tedy tipy pro vybavení ředitelské kanceláře?

Vše do sebe musí zapadat

Nejdříve je dobré si ujasnit, čemu se Vaše firma věnuje. Interiér marketingové společnosti bude působit jinak, než firma zabývající se farmaceutickým průmyslem. Ředitelská kancelář by měla rozhodně souznít se zbytkem firmy. Zaměřte se tedy na to, jakým způsobem již byly navrženy ostatní kanceláře, jednací místnosti nebo společné haly. 

Pokud už jste odhalili styl a image Vaší společnosti, je nyní potřeba se ho držet. Neutíkat ani neodbočovat od určeného cíle a neuhnout až do úplného konce. Kanceláře, které budou dohromady ladit a doplňovat se, vytváří něco jako líbeznou symfonii. Zákazníci, obchodní partneři i zaměstnanci k Vám budou rádi chodit, a dokonce se i vracet!

Podívejte se, jak naše realizace provádíme my. Vždy se snažíme o co nejpřesnější provedení podle představ našeho zákazníka. Při realizaci manažerských kanceláří často používáme nábytek značky Rauman. Ten se vyznačuje nadčasovým designem, prvotřídními materiály a spolehlivostí.

Naše dosavadní výsledky si můžete ověřit na Jihočeské centrále cestovního ruchu, kde jsme kancelář zařizovali od samotného základu, nebo si prohlédněte realizaci I&C Energo, která obnášela návrh ředitelské pracovny s robustním nábytkem.

Jak chcete zapůsobit?

Jaký chcete vyvolat pocit v člověku, který právě vstoupil do Vaší kanceláře? Představte si, že právě přišel Váš obchodní partner a Vám nyní více než jindy záleží na tom, aby schůzka skončila podle Vašich představ. Již první dojem, který zanechá design kanceláře, může podtrhnout konec schůzky. Tento bod tedy není radno podceňovat.

Chcete působit autoritativně? Sáhněte po masivním nábytku a svou kancelář udělejte co možná největší a nejvzdušnější. Přidejte k tomu ještě trofeje na zdech a před Vaší autoritou se budou třást kolena každému zaměstnanci.

Nebo raději pátráte po přátelském duchu? Pro vytvoření přátelského prostředí, ve kterém bude každý cítit klid, je vhodné zvolit veselé a nenáročné barvy a autoritářství rozbít jemnými detaily. Zaměstnanci i obchodní partneři si tak kávu u Vás dají velmi rádi.

A jaké je nejlepší řešení? Nejčastěji platí, že nejvhodnější volbou bývá zlatá střední cesta. Kombinace autoritativního stylu i toho přátelského. Takový design nabízí manažerský nábytek značky Exner , který je charakteristický střídmostí detailů, masivními skříněmi a českou kvalitou. 

Objevte vzhled stolové sestavy ASSIST, nebo rovnou kompletní kancelářské sestavy ASSIST a EXPO+ vhodné pro manažerskou kancelář.

Nebojte se poradit

Ve dvou se vše lépe táhne a návrh interiéru není výjimkou. Chápeme, že vyhotovení návrhu i jeho samotná realizace je náročný úkol. Proto je žádoucí, mít se o koho opřít. A my jsme tu pro Vás vždy, když si nebudete vědět rady.       

Nejdříve je potřeba zahájit naši spolupráci buďto osobní schůzkou či telefonickým rozhovorem. Při této úvodní konzultaci máte jediný úkol. Říct, po čem toužíte. Zajímají nás Vaše nároky, přání i tužby. Na základě Vaší představy poté doporučíme nejvhodnější nábytek, jeho barevné sladění a celkový obraz interiéru. To vše ZDARMA.

Následně můžeme přijet k Vám a za stejnou cenu jako v předchozím bodě (tedy ZDARMA) si sami zaměříme interiér. Vy se tak o nic nestaráte.

Na základě předchozích schůzek a vybraného nábytku Vám ZDARMA vypracujeme kompletní cenovou nabídku a vizualizaci interiéru ve 3D. K našim službám přirozeně patří i likvidace obalů a záruční i pozáruční servis! 

Věříme, že jen splněním všech zmíněných kroků se přiblížíme Vašim ideálům, naplníme Vaše sny a minimalizujeme riziko chyby. 

Máte otázku, myšlenku, zájem nebo jen nápad? Neváhejte se na nás obrátit!

Můžete zajít do naší prodejny K + V Interier v Českých Budějovicích, kde Vám s výběrem rádi poradíme. Kontaktovat nás také můžete na telefonním čísle 608 333 688, nebo emailu sk@kvi.cz.