16. 10. 2023 - Rady a tipy

Křeslo pro jednoho, sezení pro tři nebo rovnou velká pohovka? Modulární systém sezení NIDO navrhlo studio Orlandini Design. Podobu, tvary a rozměry si vyberete vy.

O této a dalších dvou novinkách v sortimentu LD Seating jsme Vám již psali v našem Blogu dříve. Modulární systém NIDO jste si také mohli poprvé prohlédnout a vyzkoušet v říjnu loňského roku na mezinárodním veletrhu Orgatec, kde slavil velký úspěch.

V základu se nabízí Nido jako jednomístné, dvoumístné a trojmístné sezení. Vybrat si také můžete, jestli chcete sezení bez opěráku, s nízkým opěrákem, anebo s vysokým opěrákem. I ty lze mezi sebou různě kombinovat. Další tvary si pak jednoduše nakombinujete přes online konfigurátor.

Systém Nido tak nabízí nekonečné množství možností, díky kterým přizpůsobíte své sezení každému malému i velkému prostoru. To vše lze doplnit o zabudované dřevěné stolky s dubovou dýhou, bederní polštářky nebo elektrické zásuvky.

NIDO se skládá z několika prvků navržených tak, aby se daly různými způsoby vzájemně kombinovat, velmi snadno smontovat a vytvářely možnosti sezení, které jsou co do velikosti, tvaru a funkce téměř neomezené. Sestavit si tak můžete křeslo pro jednoho, sezení pro tři nebo třeba obrovskou pohovku. Záleží jen na vašich potřebách a fantazii.

Modulární systém NIDO je výjimečný také tím, že je kompletně celý od A až po Z vyráběný v Česku v boskovické výrobě společnosti LD Seating. A to včetně všech jednotlivých komponentů.

Pro svou variabilitu se NIDO skvěle hodí například jako kreativní řešení odpočinkových zón pro firmy, hotely nebo veřejné prostory.

ceny od 11 906 s DPH za jednomístnou lavici/taburet, dle typu čalounění a doplňků, 5 let záruka, český výrobek

Zaujaly Vás novinky ze série NIDO nebo hledáte jiný model? Sortiment sedacího nábytku od LD Seating si můžete prohlédnout v našem e-shopu. Nebo zajděte do naší prodejny K + V Interier v Českých Budějovicích, kde Vám s výběrem rádi poradíme. Kontaktovat nás také můžete na telefonním čísle 608 333 688, nebo emailu sk@kvi.cz.