21. 11. 2022 - Rady a tipy

Česká rodinná firma LD Seating představila tři hlavní novinky, které na trh uvede v příštím roce.

V posledním říjnovém týdnu vystavovala firma LD Seating v Kolíně nad Rýnem na mezinárodním veletrhu Orgatec. Vystavovala zde nejen své produktové stálice, ale představila také tři hlavní novinky, které na trh uvede v příštím roce.

Hvězdou expozice se stala jedna z jejích novinek – židle FOLLOWME od německého designéra Andrease Kroba. Andreas se při návrhu židle zaměřil na vývoj nového typu opěradla, které se pružně přizpůsobí zádům a přirozeně drží páteř ve zdravé poloze.

Velký úspěch měla i další novinka – židle ARCUS, kterou na Orgatecu představil její designér Martin Ballendat.

Nově byl na veletrhu představen také modulární systém sezení NIDO, který navrhlo studio Orlandini Design. Nido je souborem prvků navržených tak, aby se daly různě vzájemně kombinovat a vytvářely téměř neomezené možnosti sezení, co do velikosti, tvaru i funkce.

Zaujaly Vás připravované novinky? Sortiment sedacího nábytku od LD Seating si můžete prohlédnout v našem e-shopu. Nebo zajděte do naší prodejny K + V Interier v Českých Budějovicích, kde Vám s výběrem rádi poradíme. Kontaktovat nás také můžete na telefonním čísle 608 333 688, nebo emailu sk@kvi.cz.