10. 10. 2022 - Rady a tipy

Plánujete nákup nové židle? Prostudujte si vše doma v klidu třeba na internetu, ale vybrané modely si nejlépe otestujte osobně.

Jak si správně vybrat židli, která Vám opravdu bude sedět? Prostudujte si nejen její technické detaily a specifikace, ale především si vybraný model otestujte osobně v prodejně K + V Interier.

Plně se věnujeme i zákazníkům, kteří si přijdou koupit „jen“ jednu židli či křeslo pro svou osobní potřebu. Chcete vyzkoušet více modelů, protože si zatím nejste jistí, která židle bude pro Vás ta pravá? Přijďte během otevírací doby do naší prodejny a nechte si poradit. K dispozici Vám bude specialista, který zná celý nabízený sortiment. Pokud nenajdeme společně vhodný model, pokusíme se Vám doporučit nějaký jiný vhodný typ.

Výběr vhodného modelu

Když navštívíte naši prodejnu, napřed si společně ujasníme, jaký produkt vlastně hledáte, a jak ho budete používat. Na základě těchto informací Vám doporučíme modely, které jsou pro Vás vhodné (jak ergonomicky, tak i s ohledem na design).

Správné nastavení je důležité 

Po výběru vhodné židle Vám vysvětlíme všechny funkce a ovládání jednotlivých prvků. Ukážeme Vám, jak si židli správně nastavit podle Vašich tělesných proporcí a potřeb. Od nastavení opěráku a sedáku, až po jejich sklon i práci se synchronní mechanikou, područkami atd.

Design Vaší nové židle

Na mnoha židlích z naší nabídky si můžete zvolit nejen čalounění, ale i typ a barvu kříže nebo podnože, různé typy područek a u některých modelů i barvu konstrukce. Tyto doplňky jsou k vidění u nás v prodejně na různých modelech židlí.

Čalounické látky si můžete prohlédnout a vybrat ve vzornících jednotlivých výrobců. Navíc Vám doporučíme, které látky se pro daný model a způsob použití hodí nejvíce.

Výběrem čalounění je Vaše zvolená židle kompletní. Na závěr vše sepíšeme do nabídky a informujeme Vás o možnostech objednání a dodací lhůtě, která je přibližně 4 týdny. 

Chcete si také sestavit židli na míru, nebo si vyzkoušet modely, které se vám zalíbily na našem eshopu?
Zajděte do naší prodejny K + V Interier v Českých Budějovicích, kde Vám s výběrem rádi poradíme. Kontaktovat nás také můžete na telefonním čísle 608 333 688, nebo emailu sk@kvi.cz.