14. 10. 2020 - Rady a tipy

Český výrobce zdravotních židlí THERAPIA představil na podzim roku 2020 tři nové jedinečné řady zdravého sezení.

Therapia Energy+

Naše vlajková loď Energy+ je zcela originálním a plně funkčním produktem.

Zapomeňte, na čem jste do teď seděli. Špičková ruční výroba dělá ze zdravotní židle Therapia Energy+ výjimečný solitér do každého interiéru.

Přizpůsobení Vaší páteři je pro zdravotní židli Therapia Energy+ rutinní záležitostí. Pomocí bederního přífuku dotvarujete opěru zad přesně a bez kompromisů.

Detaily podtrhují luxusní vzhled celé zdravotní židle Therapia Energy+. Designová kolečka si můžete vybrat podle Vašich preferencí.

Díky patentovanému tvaru a použití unikátní skladby výplňových materiálů bude Vaše sezení maximálně komfortní, bez přehřívání a nadměrného pocení. Zdravotní židle Therapia Energy+ je ukázkou naší poctivé ruční výroby.

Plná ergonomická výbava je u nové zdravotní židle Therapia Energy+ samozřejmostí. Má nejdokonalejší konstrukci, prémiové materiály (chrom, neklouzavá syntetická vinylová kůže) a vyrábíme ji ve třech velikostech. Díky pečlivému testování jsme schopni nabídnout luxusní zdravé sezení pro 99 % postav. Velikost L je vhodná pro postavy 155-180 cm, (60-100 kg), velikost XL je vhodná pro postavy 165-190 cm, (75-115 kg), velikost 2XL je vhodná pro postavy 175-200 cm, (90-130 kg).

Therapia Standi

Ergonomická židle Standi skandinávského typu pro aktivní a zvýšené sezení. První zdravotní židle, která se vejde na místa, kam byste jen těžko dávali běžné kancelářské křeslo. Komfortně a bez kompromisů usadí i rozměrnější postavy. Židle chytrá v detailech, revoluční v materiálu.

Inspirujte se a vyberte si barvu, která Vám dodá energii a zvýrazní Vaši osobnost v každém pracovním prostředí. K dispozici je 15 barevných variant.

Je jen na Vás, jakým způsobem dokážete využívat ergonomickou židli Therapia Standi. Ta je na všechny myslitelné pozice připravena. Klidně si ji otočte opěrákem na hruď, ulevíte tak zádům, když potřebujete být delší dobu v předklonu. Standi vždy padne jako ulitá. Prostě malá VELKÁ židle.

Ergonomická židle Therapia Standi má potah z vinylové kůže, která perfektně odolává chemikáliím a je plně desinfikovatelná. Skvěle se tak hodí do provozů s potřebou sterilního a antibakteriálního prostředí.

K ergonomické židli Therapia Standi jsme přistoupili bez kompromisů. Proto má jedinečnou plně nastavitelnou polohovací mechaniku, která je určena výhradně tomuto modelu.

Standi jsme navrhli tak, aby vyhovovala všem druhům postav. K výškově stavitelným stolům doporučujeme zvýšenou variantu.

Hodí se prostě všude. Od kanceláře, přes domácí pracovny, grafická studia, studentské pokoje, ordinace, až třeba po tatérská studia. Zvolte si sami, kde tuto ergonomickou židli využijete nejlépe.

Therapia Sense

Zdravotní kancelářská židle pro každého. Židle Sense nezná konkurenci. Dokonalý poměr ceny a výkonu.

Robustní, ale k Vašim zádům jemná. Taková je naše nejnovější opěra. Do zdravotní kancelářské židle Sense jsme dali jen to nejlepší.

Není nafoukaná, ale dá se v bederní oblasti přifouknout. Esovité zakřivení páteře má každý jiné, proto jsme použili zdánlivě jednoduchý mechanismus k dokonalé podpoře každé páteře.

Trvalo nám 15 let vymyslet plnohodnotnou ergonomickou židli tak, aby si ji doslova každý mohl objednat z pohodlí domova. Dvě velikosti stačí. Velikost M/L je vhodná pro postavy 150-165 cm, (50-90 kg), velikost L/XL je vhodná pro postavy 165-190 cm, (60-110 kg).

Unikátní patentované tvary zdravotní kancelářské židle Therapia Sense jsou výsledkem našeho vývoje a přínosem pro všechny, kdo se rozhodli skoncovat s obyčejným sezením. Do této zdravotní kancelářské židle se vždy budete těšit. Z každého dosednutí se stává výjimečný zážitek. Nic nechybí, nic nepřebývá.

Pro všechny modely platí, že jsou 100% české výroby. Vyrobeny z nejlepších komponentů, kvalitních materiálů s vysokým podílem ruční práce. Podrobná výstupní kontrola a záruka 5 let je samozřejmostí.

Doprava zdarma

V rámci celé České republiky Vám budou zdravotní židle i příslušenství doručeny zcela zdarma.

Pokud Vás nové modely zaujaly, zajděte do naší prodejny K + V Interier v Českých Budějovicích, kde Vám s výběrem rádi poradíme a některé modely (ENERGY+ XL, SENSE M/L, SENSE L/XL a STANDI) si můžete u nás i vyzkoušet. Kontaktovat nás také můžete na telefonním čísle 608 333 688, nebo emailu sk@kvi.cz.