24. 4. 2024 - Rady a tipy

Modulární systém sezení nově s dubovými nohami, které ještě více podtrhnou eleganci kolekce NIDO.

Modulární systém sezení NIDO jsme Vám již představili dříve v minulém článku a nyní na něj navazujeme, protože máme novinku v této kolekci, a to verzi s dubovými nohami.

Modulární systém sezení NIDO se skládá z několika prvků navržených tak, aby se daly různými způsoby vzájemně a velmi snadno kombinovat. Nyní LD Seating nově zařazuje do stálé nabídky také verzi s dubovými nohami. Ocelová podnož v této variantě je lakována bronzovou barvou, díky které dřevěné nohy hezky vyniknou.

NIDO, které navrhlo italské studio Orlandini Design, nabízí v základu jako jednomístné až trojmístné sezení. Další tvary si pak sami snadno nakombinujete přes online konfigurátor. Kombinovat různě mezi sebou můžete nejen velikost sezení, ale i výšku jednotlivých opěráků. Sezení lze doplnit také o zabudované dřevěné stolky s dubovou dýhou, bederní polštářky nebo elektrické zásuvky. Získáte tak originální a funkční sezení přesně na míru vašim potřebám.

Pro svou variabilitu se NIDO skvěle hodí například jako kreativní řešení odpočinkových zón pro firmy, hotely nebo veřejné prostory.

ceny od 11 906 s DPH za jednomístnou lavici/taburet, dle typu čalounění a doplňků, 5 let záruka, český výrobek

Zaujaly Vás novinky ze série NIDO nebo hledáte jiný model? Sortiment sedacího nábytku od LD Seating si můžete prohlédnout v našem e-shopu. Nebo zajděte do naší prodejny K + V Interier v Českých Budějovicích, kde Vám s výběrem rádi poradíme. Kontaktovat nás také můžete na telefonním čísle 608 333 688, nebo emailu sk@kvi.cz.