16. 12. 2019 - Rady a tipy

Jak řešit situaci, kdy máte naplánovanou schůzku, ale současná se Vám protáhla a nemáte na klienta čas? Pořiďte si ještě jednu místnost nejlépe přidruženou k recepci. Místnost s konferenčním sezením, kde by se mohli klienti pohodlně usadit a čekat v příjemném prostředí.

Jak zařídit příjemné konferenční sezení?

V předchozích článcích jsme Vám již poskytli tipy, jak vybavit kancelář, seznámili Vás s trendy v kancelářích a poradili Vám jak vybavit recepci. Nyní se posuneme ještě o kousek dál. Představte si, že máte firmu, máte domluvenou schůzku, ale současná se Vám protáhla a nemáte na klienta čas. Proto je nutné klienta někde usadit. Máte sice nádhernou recepci, ale sedět na židli před ní není pro klienty úplně nejpříjemnější.

Co takhle si pořídit ještě jednu místnost, přidruženou k recepci. Místnost s konferenčním sezením, kde by se mohli klienti pohodlně usadit a čekat v příjemném prostředí.

Místnost nemusí plnit však jen tuto funkci. U místnosti tohoto ražení se nemusíte zdaleka omezovat, jen na konferenční stolek, křesílka a sedačky. Ale pokud vyberete vhodnou skříňku je možné do místnosti umístit například kávovar. Klienti jsou potěšeni z nádherné konferenční místnosti a mohou čekat v příjemném prostředí. Navíc je po čekání nemusíte už nikam tahat, ale při vhodně zařízené konferenční místnosti může jednání proběhnout přímo tam a klienti budou opět o něco spokojenější. Vhodné je také tento prostor lehce dekorovat. Můžete použít například živou květinu. Dlouhou chvíli při čekání mohou také zkrátit vhodné publikace.

V případě, že chcete místnost používat z části i jako jednací je vhodné pořídit odpovídající vybavení, například projektor, nebo vhodnou televizi. Jediné, na co je třeba dát si pozor, je velikost místnosti. Příliš velká místnost by mohla působit nepříjemným dojmem v menším počtu osob.

V momentě, kdy budete mít vhodně zařízenou konferenční místnost, bude v ní příjemně Vám i klientům a bude se Vám mnohem lépe jednat. A nemusí se jednat nutně jen o klienty, ale i firemní porady.

V K + V Interier v Českých Budějovicích můžete navštívit naši pobočku, kde Vám rádi pomůžeme s výběrem veškerého kancelářského nábytku. Spojit se s námi můžete i na telefonním čísle 608 333 688.