4. 9. 2019 - Rady a tipy

Dospělí často řeší, že je bolí záda, za krkem, páteř, někoho i celé tělo. A to vše může zapříčinit nekonečné sezení na židli. Mnohdy je zárodkem těchto potíží špatná kvalita židle, nebo výška stolu.

Celý problém nemusí pramenit jenom z posledních několika měsíců v práci, ale například z dlouhých školních let, případně až z dětství, kdy jste seděli doma u učebnic, domácích úkolů, nebo v dnešní moderní době - u počítačů.

Dospělí si však mohou za peníze pořídit jiný, kvalitnější nábytek a celou situaci si zjednodušit. Co ale děti? Ty tuhle možnost nemají, jelikož jsou ve všem závislé na rodičích.

Jak Vám již jistě došlo, svými dobrými rozhodnutími můžete svým dětem dopřát pohodlný život, bez zdravotních potíží. Jaký dětský nábytek tedy pořídit?

Rostoucí nábytek

Proč rostoucí? Protože je volně nastavitelný pro děti ve věku od 4 do 16 let, tudíž s ním doslova vyrostou. Nemusíte tedy svým dětem kupovat každých pár let novou židli, či stůl.

Naše profi sety rostoucího nábytku od firmy Mayer dopřejí maximální pohodlí a uvolnění. Sety se skládají ze židle a stolu.

Židle

Ano, toto je ta nejdůležitější věc pro zdraví člověka, pokud dlouhodobě sedí. Těžce nastavitelná židle se špatně tvarovanou opěrkou a z nekvalitního materiálu je neštěstí. Naše rostoucí židle splňují všechny požadavky zdravého sezení během růstu dítěte a jsou určeny pro výšku dítěte od 110 do 195 cm při maximálním zatížení 100 kg. Hloubkově i výškově nastavitelná opěrka zad a výškově nastavitelný sedák jsou zárukou pohodlí v každém věku. Součástí jsou i univerzální kolečka pro koberce i tvrdé podlahy s automatickou bezpečnostní brzdou.

Stoly

Rostoucí stůl je tak pohodlný, že se do něj děti okamžitě zamilují. Jednoduché ovládání, nastavitelná výška a možnost naklonění střední desky usnadní každý domácí úkol. Děti si dokonce mohou upravovat barevný kontrast, nebo jednotlivé barvy dle nálady. Bezpečný pohyb v okolí stolu zajišťují kvalitní oblé hrany a zakulacené rohy psací desky.

Dopřejte svým dětem pohodlné a ničím nerušené dospívání, o kterém jste vždy snili.

V K + V Interier v Českých Budějovicích můžete navštívit naši pobočku, kde Vám rádi pomůžeme s výběrem nejen dětského, ale i veškerého kancelářského nábytku. Spojit se s námi můžete i na telefonním čísle 608 333 680.