23. 9. 2019 - Rady a tipy

S moderním přístupem ke kancelářské práci přichází i nové požadavky na vybavení, zdaleka už dnes nejde jen o to přijít, sednout si k počítači a udělat svou práci. Jde o to cítit se na svém pracovišti příjemně a pohodlně, čehož je dosahováno prostřednictvím ergonomického nábytku, chytře a esteticky organizovaného prostředí a užitečných doplňků.

Pohodlí a ergonomie

Základem pohodlí je kvalitní kancelářská židle a stůl. Velmi oblíbená a rozšířená je dnes síťovaná kancelářská židle (mesh office chair), která zaručuje pohodlné opření, při kterém se nepotí záda. Důraz na pohodlí je kladen také pro konferenční židle, ale i další typy sezení jako například pohovky a křesla. Ty jsou trendem zejména v ohledu neformálního přístupu ke kancelářské kultuře, který je stále rozšířenější.

Podívejte se na aktuální nabídku zdravotních židlí nebo síťovaných židlí.

Coworking spaces - sdílené kanceláře

Sdílená ekonomika je dnes stále oblíbenější a platí to i pro sdílené kanceláře. Freelanceři nebo pracovní skupiny, kteří nemají svoji kancelář, si mohou pronajmout prostory podle svých požadavků na kancelář (soukromá kancelář, nebo open space) a časových preferencí. Sdílení, nebo dočasné pronajímání kancelářských prostor a vybavení je efektivnější pro obě strany. Pro větší komfort si běžně mohou opakovaně přicházející zákazníci uchovávat své osobní věci ve skříňkách. Inspiraci pro kovové skříňky můžete najít zde.

Smart technologie a design

Chytrá kancelář nebo také smart office znamená především efektivnější a pohodlnější práci. Vedle dostupné a univerzální konektivity a chytrých kancelářských gadgetů, hrají podstatnou roli také smart kancelářská křesla, nebo výškově nastavitelné stoly. Výškově stavitelné stoly jsou dnes oblíbeným trendem, umožňují nastavit si libovolnou výšku stolu a střídat tak sezení a stání během dne, což je zdravější než pouhé celodenní sezení. Některé modely navíc mají zabudovaný i paměťový ovladač. Aktuální jsou v oblasti kancelářského designu také přírodní vzory, materiály a prvky, rostliny dělají prostředí kanceláře příjemnější a dnes je docela běžné si je a jejich údržbu pronajímat.

Kancelářské vybavení se neustále zdokonaluje, stává propracovanějším, ergonomičtějším, chytřejším. V K + V Interier se proto snažíme naší nabídkou vyhovět Vašim požadavkům a rádi Vám poradíme s výběrem nábytku pro Vaši kancelář. Pro více informací navštivte naši pobočku, nebo nás kontaktujte na 608 333 680.