1. 6. 2021 - Rady a tipy

Kancelářský nábytek HOBIS Vám umožní nadčasové, atraktivní, a přitom praktické a variabilní zařízení Vaší kanceláře kvalitním českým a ekologickým kancelářským nábytkem.

V dnešní době, kdy je pro mnoho zákazníků důležitý kvalitní a ekologicky šetrný výrobek, je nábytek HOBIS tou správnou volbou.

Pojďme si stručně ukázat v čem je kancelářský nábytek HOBIS tak výjimečný.

Na skladové ploše 6 900 m2 je pro Vás připraven kancelářský nábytek v osmi barevných provedeních. Pracovní, jednací a kancelářské stoly ve čtyřech typových řadách, zásuvkové kontejnery, dvě typové řady kancelářských skříní, recepce, kancelářské kuchyňky a široká paleta doplňků.

Pro výrobu kancelářského nábytku používá HOBIS materiály od renomovaných evropských výrobců, špičkové CNC stroje zajišťují nejlepší kvalitu zpracování spolu s vysokou kvalifikací pracovníků – na těchto základech vzniká kancelářský nábytek s pětiletou zárukou, bezkonkurenčně krátkou dodací lhůtou, s hygienickými certifikáty, certifikáty pevnosti a v neposlední řadě s certifikátem Ekologicky šetrný výrobek.

  • Chováme respekt k životnímu prostředí a aktivně pracujeme na jeho ochraně
  • Vyrábíme v ČR, z materiálů od výrobců z EU, v procesech šetrných k životnímu prostředí
  • Likvidace odpadů z výroby a obalů probíhá podle přísných ekologických standardů
  • Pro kancelářský nábytek HOBIS jsme jako první v ČR obdrželi certifikát Ministerstva životního prostředí „Ekologicky šetrný výrobek“

Certifikáty od nezávislých zkušeben garantují splnění náročných požadavků na špičkovou kvalitu kancelářského nábytku HOBIS.

  • Kvalita konstrukce, zpracování a hygienické limity splňují požadavky předepsané normami EU i ČSN
  • Na základě provedených testů vydal Státní zkušební ústav certifikáty, které dokladují splnění příslušných norem
  • Průběh testů je zdokumentován v protokolech, které zaznamenávají a vyhodnocují jednotlivé procesy
  • Tyto certifikáty se vydávají na určitou dobu a pak se znovu obnovují

Kancelářský nábytek HOBIS je originální značka s ochrannou známkou. Při jeho pořízení se díky ochranným znakům můžete přesvědčit, že kupujete opravdu originál, na který se vztahují uvedené certifikáty.

Vybavte svou kancelář kvalitním, praktickým a variabilním nábytkem s nadčasovým designem. Zvolte si český kancelářský nábytek Hobis. S vhodným výběrem vám rádi pomůžeme.

Jsme certifikovaný prodejce kancelářského nábytku Hobis, tak neváhejte a využijte služby naší firmy. Vaše prostory si zaměříme, po konzultaci s Vámi doporučíme nejvhodnější vybavení, zpracujeme 3D vizualizaci zdarma, zajistíme dodání a odbornou montáž.

Kontaktovat nás můžete na telefonním čísle 608 333 688, nebo emailu sk@kvi.cz a rádi Vám poradíme.