Zadání od zákazníka

Zákazník nás požádal o návrh a realizaci recepce, zaměstnanecké kuchyně, konferenčního koutku a jednoho pracovního místa v prostorách vstupní haly.

Provedení

Vstupní hala má velice nevýrazné barvy, šedé zdi a bílou podlahu. Rozhodli jsme se proto pro zelenou (limetka) barvu nábytku, která přitáhne pozornost zákazníka a navede ho na správná místa ve velké hale. Detaily nábytku jsou v šedé barvě, aby zapadl do prostředí. Uprostřed haly se nachází mohutná oblouková recepce. Napravo od ní najdeme pracovní stůl z řady Gate s vestavěným kontejnerem. Na druhé straně je konferenční koutek, mezi křesly Vancouver stojí malý konferenční stolek Samos.

Informace

  • Rok realizace: 2013
  • Zákazník: PROKARAVAN s.r.o.
  • Druh zakázky: Návrh a realizace nábytku v halové místnosti a v kuchyni pro zaměstnance.
  • Rozsah pracíNávrh a grafické zpracování, následná doprava a montáž nábytku
  • Zakázku realizoval: K + V Interier s.r.o.
window.addEventListener('DOMContentLoaded', (event) => { console.log('DOM fully loaded and parsed'); });