24. 9. 2021 - Rady a tipy

Představujeme Vám zajímavou možnost, jak si snadno naplánovat svoji novou kancelář. Online 3D návrhář kanceláří zdarma.

K + V Interier Vám nabízí možnost rámcově si navrhnout svoji novou kancelář on-line přímo na webu a zdarma.

Vybírejte z 1570 nábytkových prvků a 8 barevných dekorů značek OFFICE PRO, HOBIS, EXNER. Získejte okamžitou kalkulaci ceny Vašeho návrhu. Svůj projekt můžete uložit a pracovat s ním následujících 96 hodin. Přístup Vám zašleme na Váš e-mail. Odesláním nezávazné poptávky vybranému prodejci získáte profesionální návrh s garancí ceny, a možností objednání nábytku včetně dopravy a montáže. Od Vaší nové kanceláře Vás dělí jen pár kroků.

1. Výběr tvaru místnosti

Ze šablon vyberete tvar místnosti a zadáte její rozměry. Umístíte dveře, okna, sloupky, zídky. Vše se samo automaticky okótuje pro Vaši kontrolu.

2. Zařízení místnosti nábytkem

Vaše místnost je vytvořena a Vy už můžete vkládat jednotlivé kusy nábytku pouhým přetažením z katalogu prvků. Vložené prvky můžete přesouvat, otáčet, skládat na sebe. Když se Vám nehodí, jednoduše je vymažete. Každý vložený prvek se hned objeví i s cenou v seznamu v pravé části obrazovky.

3. Vizualizace 3D

Tím nejzajímavějším je prostorové (3D) zobrazení Vaší nové kanceláře. Návrhem můžete otáčet dokola, naklápět jej, přibližovat až k úplnému detailu. Když zjistíte, že Vámi vybraná barva není ta pravá, jednoduše ji změníte v celém projektu najednou.

4. Kontrola návrhu a odeslání poptávky

Na závěr svůj projekt odešlete autorizovanému prodejci dle vašeho výběru. Proces odeslání poptávky je třeba dokončit výběrem prodejce a finálním odesláním. Autorizovaný prodejce Vám poradí, případně rozpracuje další varianty. Prodejci jsou vybaveni profesionálním 3D software pro návrhy interiérů, který umí s Vaším návrhem dále pracovat na vyšší úrovni. Výsledkem je pak propracovaná vizualizace Vaší nové kanceláře, kterou můžete ihned objednat.

Vyzkoušejte si 3D návrhář kanceláří ještě dnes, má jednoduché a intuitivní ovládání.

5. Vaše návrhy s Vámi rádi zkonzultujeme

Nejste-li si po vypracování Vašeho návrhu s něčím jisti, neváhejte se na nás obrátit. Rádi s Vámi návrh zkonzultujeme a společně jej dokončíme k Vaší plné spokojenosti. Zastavte se osobně u nás na prodejně K + V Interier, nebo nám zašlete na e-mail sk@kvi.cz odkaz na Váš návrh. Uděláme maximum pro to, aby z Vašeho návrhu vzešla ideální podoba nového interiéru.

Pokud si nejste jistí, že návrh zvládnete sami, rádi Vám s návrhem a zaměřením interiéru osobně pomůžeme a poradíme. Přijedeme k Vám, zaměříme interiér a vypracujeme 3D návrh i za Vás.

Pro zaměření a návrh od K + V Interier nás kontaktujte na čísle 608 333 688, nebo emailu sk@kvi.cz.

Nebo zajděte do naší prodejny K + V Interier v Českých Budějovicích, kde Vám poradíme rádi osobně.