Swopper 3DEE VÝPRODEJ

Akce
Vystaveno
Swopper 3DEE VÝPRODEJ
Kód zboží:
ZWE3DEE-VYPRODEJ
Skladová dostupnost:
Skladem
Záruka:
3 roky
Výrobce:
Původní cena 30 961 Kč
SLEVA -30 %
21 674 Kč s DPH
17 912 Kč bez DPH
- +
ks
Způsob dopravy:
Standardní doprava
Zakázková výroba:
Ne
Doplňující informace:
dostupný pouze 1 vystavený kus, možné drobné oděrky a poškození

Židle 3Dee přináší do kanceláří dynamiku, zdraví a kvalitu života. Sjednocuje aktivní a dynamické sezení s ergonimicky optimalizovaným uvolněním. Celý popis

VÝPRODEJ 1 VYSTAVENÝ KUS, ČERVENÁ BARVA, potah Trevira (Coral), barva podnože černá, kolečka standardní, pružina základní, opěradlo vzadu s leštěným hliníkem

MOŽNÉ DROBNÉ ODĚRKY A POŠKOZENÍ

Aktivní sezení bez kompromisů. Na nové židli 3Dee.

Nová kancelářská židle 3Dee přináší do kanceláří dynamiku, zdraví a kvalitu života. Sjednocuje aktivní a dynamické sezení s ergonimicky optimalizovaným uvolněním. Patentovaná technologie swopperu vyžaduje a nutí k přirozenému pohybu ve 3 dimenzích. Umožňuje pohyby do stran, dopředu a dozadu, a vertikální pohyb - zhoupnutí.

Aktivní nebo komfortní ?

Židle 3Dee nedělá žádné kompromisy. Aktivní 3D sezení udržuje krevní oběh i náladu stále v pohybu, a posiluje tak vaše záda i schopnost podat lepší výkon. Pohodlné, ergonomicky tvarované opěradlo je pevné i zároveň pružné, a pokud se člověk chce vědomě uvolnit, podrží záda.

Aktivní: dynamické sezení udržuje váš krevní oběh i náladu stále v pohybu. Časté změny polohy posilují a trénují záda a svalstvo. Uvolnění: fyziologicky prohnuté opěradlo se vytvaruje ergonomicky tak, že se přizpůsobí pro každá záda. Podrží záda bez toho, aniž by omezilo možnosti pohybu. Prohnutí v bederní oblasti a tlak opěradla se dají individuálně nastavit. Promyšlené a zdravé: inteligentní sedák je vytvarován mírně konvexně a má v sobě zabudovánu technolologii flexzone®. Ta se stará o optimální přizpůsobení se tělu bez otlaků. Prodyšná multizónová komfortní pěnová výplň podrží tělo a zajistí zdravé sedací klima. 

High-Tech: patentovaná swopper-Technologie® vyžaduje a podporuje změny pozic při sezení a umožňuje harmonické 3D pohyby. A protože se židle 3Dee přizpůsobuje pohybu na něm sedícího člověka, zůstávají záda stále v přímé poloze, i když se čověk nakloní ke stolu.

Základní vybavení:

Křížová podnož z hliníku, barva černá, s brzděnými bezpečnostními kolečky. Konstrukce opěradla a sedáku z hliníku, barva černá. Pružina BASIC černá. Potah z materiálu step/step melange, volba z 5 barev.

Nosnost 120 kg
Celková výška 110 cm
Hloubka sedáku 41-46 cm
Výška sedáku 50-64 cm
Výška opěráku 43 cm
Šířka sedáku 46 cm
Hmotnost židle 20 kg